کد مطلب: 78354
اين خوراکي خوشمزه تنها راه جلوگيري از سرطان لوزلمعده است
تاریخ انتشار : 1393/01/01 نمایش : 831
به گزارش سلام لردگان ، دانشمندان براي حفظ سلامت بدن توصيه ميکنند افراد در طول هفته حداقل به ميزان 2 بار آجيل را در رژيم غذايي خود داشته باشند زيرا مصرف آجيل ميتواند سبب رفع “سرطان لوزالمعده “در افراد شود. گفتني است، دانشمندان دانشگاههاي هاوارد اين نتايج را با تحقيق بر روي بيش از 75 هزار فرد داوطلب به دست آوردهاند.
بررسيها نشان ميدهند، مصرف آجيل 2 يا چند بار در هفته ميتواند تا 35 درصد خطر ابتلا به سرطان لوزالمعده را کاهش دهد.
لوزالمعده يکي از اعضاي بسيار حياتي بدن است و وظيفه توليد “آنزيم” براي تجزيه غذا و “انسولين” براي کنترل” سطح قند خون” را بر عهده دارد.
از جمله عوامل تشديد کننده شيوع اين سرطان مصرف سيگار، ديابت و “سنگ کيسه صفرا” است.
پزشکان هشدار ميدهند که در صورت تشخيص دير هنگام اين سرطان مي تواند بسيار کشنده باشد و متاسفانه اغلب در بيماران دير تشخيص داده ميشود.
پزشکان ورزش، کنترل دقيق وزن، عدم مصرف سيگار و مواد شيرين به همراه مصرف آجيل را براي حفظ سلامت به افراد توصيه ميکنند.
منبع: باشگاه خبرنگاران
|